چرا مصرف شیشه باعث ایجاد تغییرات ظاهری می شود؟

دانشمندان اخیراً این موضوع را مورد بررسی قرار داده اند که چرا این دارو تغییرات شدیدی در ظاهر افراد ایجاد می کند. محققان دانشگاه کالیفرنیا و موسسه فناوری ایتالیا، با حمایت مالی از طرف موسسه ملی سوء مصرف مواد مخدر (NIDA)، انجام آزمایش‌ روی موش‌ هایی که برای مصرف متامفتامین تربیت شده بودند را آغاز کردند. آنها بعد از تحقیقات بسیار، متوجه شدند که متامفتامین تاثیر مستقیمی بر ساختار سلولی بدن دارد. زمانی که این دارو به مدت طولانی مصرف شود، بر ساختار سلولی بدن تاثیر می گذارد و روند پیری سلول‌ ها را تسریع می بخشد. این عارضه باعث می شود که ظاهر فرد، پس از اعتیاد به متامفتامین، بسیار تغییر کند.

علائم مصرف شیشه

دانشمندان خاطرنشان کردند که مصرف این دارو به سلول های بدن آسیب وارد می کند و باعث افزایش التهاب در صورت فرد می شود. در این شرایط، صورت فرد شروع به جوش زدن می کند یا جوش هایش بدتر می شوند و احساس می کند حشره ای بر روی بدنش در حال حرکت است. در نتیجه بدن خود را میخاراند که باعث می شود زخم ها عفونی شده و جای آنها روی بدنش باقی بماند. این آسیب به حدی است که اشتهای فرد مبتلا را کاهش داده و در نتیجه باعث کاهش وزن و عضلات ماهیچه ای در او می شود و پوست هم خاصیت ارتجاعی اش را از دست می دهد.

همچنین اصطلاح دیگری به نام”مت مَوس” وجود دارد، به این معنی که مصرف شیشه سلامت دهان و دندان را کاهش می دهد، تا جایی که باعث افتادن دندان ها در اثر پوسیدگی و خرابی لثه ها می شود. اما آسیب وارده بسیار وخیم تر از اینهاست.

دانشمندان افرادی که در اثر مصرف بیش از حد شیشه جان خود را از دست داده اند را کالبد شکافی کرده اند و اطلاعاتی به دست آورده اند که گفته های فوق را اثبات می کند. ثابت شده است افرادی که به علت مصرف شیشه جان خود را از دست داده‌ اند، به بیماری‌ های افراد سالمند مانند انسداد رگ های کرونری و فیبروز ریوی مبتلا بودند. کالبد شکافی، آسیب های جبران ناپذیری مانند آسیب به مغز، قلب، کبد، ریه ها و پوست را نشان داد. حملات قلبی و سکته های مغزی تنها برخی از آسیب های وحشتناکی هستند که فرد مبتلا به اعتیاد آنها را تجربه می کند.

مصرف شیشه، مشکلات قلبی که فرد پیش از این با آن دست و پنجه نرم می کرد را نیز بدتر خواهد کرد. صبر کنید، موارد دیگری از جمله آریتمی (ضربان قلب نامنظم)، کاردیومیوپاتی (سفت شدن عضله قلب)، پارگی آئورت (پارگی آئورت نزدیک قلب) و مرگ ناگهانی نیز وجود دارند که ممکن است برای فرد مبتلا به اعتیاد روی دهد. اگرچه سایر مواد مخدر ممکن است پس از چندین دهه مصرف، اطلاعات زیادی را اراٸه دهند، افراد مبتلا به شیشه به اندازه ای عمر نمی کنند که بتوانند اطلاعاتی را در اختیار ما قرار دهند.

شیشه یک محرک قوی و به شدت سمی است. افراد مبتلا به اعتیاد با مصرف آن انرژی بسیار زیاد همراه با سرخوشی و شادی مفرطی را احساس می کنند، اما اثرات منفی این دارو بسیار بیشتر از انرژی اولیه آن است. مصرف این محرک علاوه بر تاثیرات منفی که بر ظاهر و روان فرد دارد، باعث آسیب شدید به بافت سلولی فرد می شود. در زمان مصرف، بدن تحت اضطراب دائمی قرار می‌ گیرد و این امر، میزان ایمنی بدن را کاهش داده و باعث پیری زودرس و در نتیجه کوتاه شدن طول عمر فرد می شود.